5 store gratis produktivitetsapps i Mac App Store

Admin

Mac App Store er fuld af førsteklasses produktivitetsapps, der tilbyder fantastisk funktionalitet. Mens nogle brugere mener, at præmie er lig med premiere, er andre prissat helt ud. Gratis produktivitetsapps kan hjælpe med at bygge bro over dette hul.

I dette indlæg fokuserer vi på fem gratis produktivitetsapps i Mac App Store, der giver masser af værdi. Du vil se, at disse gratis produktivitets Mac -apps ikke kun er nyttige, de er lige så gode som betalte alternativer - og i nogle tilfælde uden tvivl endnu bedre.

Hvorfor er det et smart træk at bruge en gratis produktivitetsapp på din Mac?

I betragtning af hvordan den moderne verden er så forbundet, er det givet, at vi alle bruger vores enheder mere. Derudover er det ikke ualmindeligt at finde dig selv at skifte mellem enheder i løbet af dagen, afhængigt af din opgave.

Hvis du er i Apples økosystem, hopper du sandsynligvis mellem iPhone, iPad, MacBook og endda stationære maskiner. At binde alt sammen er en vigtig opgave.

Samlet set gør Apple et godt stykke arbejde med at hjælpe dig med at blive på sine enheder. Gratis produktivitets -apps kan faktisk hjælpe denne overgang, især hvor de bruger

skybaseret opbevaring.

Som sådan kan du oprette en huskeliste på din telefon og synkronisere den med din Mac Mini når du er tilbage ved skrivebordet. Selv uden denne forbindelse kan din opgaveliste muligvis altid være i lommen, klar til handling.

Bedste produktivitetsapps i Mac App Store

Vi har præsenteret fem gratis produktivitetsapps her, selvom der er mange flere at vælge imellem. Desuden har de fleste premium -niveauer, der udvider funktionaliteten yderligere. Hvis dette er relevant for en app, nævner vi det. Uden videre, fortsæt med listen!

1. Alfred

Først er en app, vi har vist tidligere. Alfred er en fantastisk appstarter og søgeværktøj, der kan træde i stedet for Spotlight. Det lader dig udføre de samme opgaver som du ville med Spotlight og tilføjer ekstra funktioner oven på.

Alfred produktivitets app.

For eksempel kan du starte websider fra Alfred selv og endda køre apps som Terminal, systemkommandoer og mere. Du kan også starte Apple Music direkte fra Alfred. Med et præmiekøb udvides funktionssættet endnu mere.

2. Noteret.

Næste op, Noteret. er en måde at kombinere to af Apples fantastiske apps i en pakke. Det giver dig mulighed for at tage noter, mens du optager lyd, men funktionaliteten stopper ikke der.

Den noterede gratis produktivitetsapp.

Alt, hvad du skriver, er tidsstemplet, så til lange møder eller foredrag kan du gennemse optagelsen og finde nøjagtige referencepunkter. Derudover kan du diktere til Noteret., Og det transskriberer lyden til tekst.

Premiumversionen tilbyder en lav månedlig eller årlig pris og lader dig eksportere noter til PDF, forbedre lydkvaliteten og meget mere.

3. Flow - Focus & Pomodoro Timer

For de uindviede er Pomodoro teknik er en måde at bevare dit fokus på, mens du arbejder. Du klarer lange opgaver ved at dele tiden op i stykker på 25 minutter og tage regelmæssige pauser.

Flow -fri produktivitetsapp.

Det Flow -app er et minimalt Pomodoro timer det distraherer dig ikke. Du er i stand til at indstille en tilpasset varighed til de tidspunkter, hvor 25 minutter ikke er ideelle, og også blokere apps, som du kan blive fristet til at åbne under dine sessioner. Sidstnævnte fås i premiumudgaven, der har en meget omkostningseffektiv levetidspris.

4. G App Launcher

Det G App Launcher hentes via Mac App Store, men er ikke en desktop -app i sig selv. Det er en Safari-udvidelse, der lader dig starte enhver Google-baseret service fra Safari App Launcher.

G App Launcher -appen.

Du er i stand til at definere de apps, der findes i launcheren, og også søge på hele listen efter en alternativ måde at finde din app på. Desuden er du heller ikke begrænset til at tilføje Google -apps - praktisk talt ethvert link kan tilføjes via G App Launcher -knappen "Tilføj tilpasset genvej".

5. Todoist

Endelig har vi uden tvivl en af ​​de mest robuste og velfremstillede gratis produktivitets-apps på Mac App Store. Todoist er en komplet opgaveliste, kalender og mere.

Todoistisk produktivitetsapp.

Faktisk er det mere en projektstyringsplatform i betragtning af den tilgængelige funktionalitet. Du er i stand til at dele praktisk talt ethvert element i Todoist, hvilket gør samarbejde let. Desuden er den tæt integreret med macOS Share -udvidelse, widget Today og mere.

Premiumversionen øger funktionaliteten til at levere trendrapporter, filuploads og meget mere.

I resumé

Forøgelse af din produktivitet giver dig mulighed for at udføre flere opgaver og frigøre din tid til sjove ting. Som sådan er det ikke kun tidsbesparende at kunne stole på gratis produktivitets-apps til din Mac-det er også omkostningseffektivt. I mellemtiden bør du også tjekke nogle produktivitets -apps til iOS.

Bruger du nogen af ​​disse gratis produktivitets -apps på din Mac, og hvis ikke, hvad er din favorit? Lad os vide det i kommentarfeltet herunder!

Relaterede:

  • Sådan repareres disktilladelser på Mac
  • Sådan aktiveres mørk tilstand på din Mac
  • Praktiske tips til at navigere på din Mac uden pegefeltet

Tilknyttet offentliggørelse: Make Tech Easier kan optjene provision på produkter købt via vores links, hvilket understøtter det arbejde, vi udfører for vores læsere.

Sådan vandmærkes PDF -sider ved hjælp af hurtige handlinger i macOS
Sådan vandmærkes PDF -sider ved hjælp af hurtige handlinger i macOS

Apple introducerede Hurtige handlinger med udgivelsen af ​​macOS Mojave, som var en ny funktion, ...

Sådan bruges filflag til at ændre filadfærd i macOS
Sådan bruges filflag til at ændre filadfærd i macOS

Flag bruges af macOS til at begrænse, hvordan en fil kan ændres. De er angivet anderledes end til...

Sådan finder og sletter duplikerede filer på macOS
Sådan finder og sletter duplikerede filer på macOS

Hvis du kan lide at lave flere sikkerhedskopier af forskellige filer, kan du nogle gange være for...