Growly Notes er OneNote til Mac, og det er gratis

Admin

growlynotes-main

Alle elsker OneNote. Det er den mest populære gratisformat-app, der understøtter næsten alt, hvad du trækker på den. Du kan hurtigt skrive en tekst hvor som helst på noten og føje powerpoint-præsentation, links, billeder, videoer osv. Til noten. Det er en del af Microsoft Office-pakken og er ikke tilgængelig til Mac. Hvis du lige har skiftet fra Windows til Mac, og du savner din OneNote, Vækstnoter er en software, som du vil være særligt interesseret i, fordi den er ligesom en OneNote -klon.

Når Growly Notes er installeret, kan du registrere alt, hvad du er interesseret i. Ligesom OneNote understøtter den overalt, og du kan også indsætte i næsten ethvert filformat - tekst, billeder, film, lydklip, PDF-filer, tabeller, lister, web- og fillinks og tegninger.

Kom godt i gang

Når du åbner appen første gang, kommer den til Hjælp -siden, hvor du kan læse selvstudiet for at komme i gang.

growlynotes-hjælp

Growly Notes fungerer ved hjælp af et hierarkisystem. Det første dokument, du opretter, er at kalde en notesbog. Hver notesbog kan indeholde en eller flere sektioner. Hvert afsnit kan derefter indeholde en eller flere sider. For at komme i gang skal du gå til "Fil -> Ny notesbog". Når du bliver bedt om det, kan du vælge at oprette en tom ny notesbog eller vælge mellem eksisterende skabeloner.

growlynotes-ny-note

Når en ny notesbog er oprettet, kan du klikke på “+ s” for at tilføje en ny sektion eller “+ p” for at tilføje en ny side. Hvis du vil tilføje noter, skal du begynde at skrive hvor som helst på siden, så begynder det at registrere dine input.

growlynotes-new-section-page

Der er ingen gitterlinjer eller regler at følge her. Du skal bare bruge din egen fantasi. Indsættelse af mediefiler kan foretages via indstillingen "Indsæt" i menulinjen, eller bare trække og slippe til noten. Den leveres endda med en indbygget lommeregner-app, så du kan skrive enkel matematikhandling og få den til at beregne resultatet.

Søg

Hvis du har skabt masser af noter, bliver det svært at forsøge at afdække det ene stykke note, du har oprettet for mange år siden. Heldigvis kan du bruge søgefunktionen til at søge efter enhver tekst, og den viser dig resultaterne i kontekst. Du kan også tagge noter ved hjælp af indbyggede kategorier og søge efter taggede noter med et enkelt klik. For præcise søgninger skal du kigge efter taggede noter, der indeholder specifik tekst.

growlynotes-search

Tag noter, mens du arbejder i andre programmer

Hvis du er interesseret i multi-tasking, kan du åbne et flydende vindue for at tage noter, mens du er i et andet program som Powerpoint. Teksten er gemt et særligt sted og kan flyttes til en hvilken som helst anden notesbog, når du er færdig.

Prisen

Hvis du stadig ikke er opmærksom, er Growly Notes GRATIS. Det er forbløffende, at en fantastisk software som denne har en pris på nul. Faktisk er al software i GrowlyBird-pakken (inklusive kalendere, journal, checkhæfte og flere spil) også gratis. Ifølge udviklerne, årsagen til, at de tilbyder softwaren gratis, fordi de sugede ved markedsføring (ok, det sagde jeg. Tjek deres egne formuleringer). Hvis du savnede din OneNote, går du ikke glip af denne.

Vækstnoter

Oplysning om tilknyttet virksomhed: Make Tech Easier kan tjene provision på produkter købt via vores links, hvilket understøtter det arbejde, vi udfører for vores læsere.

Tilføj let en tastaturgenvej for at afsløre skjulte filer i Mac OS X
Tilføj let en tastaturgenvej for at afsløre skjulte filer i Mac OS X

I en tidligere vejledning har vi vist dig, hvordan du kan afsløre de skjulte filer i Mac OS X, vi...

2 måder at batch omdøbe filer i OS X på
2 måder at batch omdøbe filer i OS X på

Uanset om det er at ændre filnavne på billeder fra "IMG_XXXX.jpg" til at organisere dine MP3'er, ...

Føj et ord- og tegnantal til ethvert Mac-program
Føj et ord- og tegnantal til ethvert Mac-program

Apples operativsystem er kendt for sin brugervenlighed og fuld funktionalitet. Det betyder dog ik...