Digitale fotorammer gjør den perfekte julegaven

Admin

Digitale bilderammer Høytidsgaver

Smarttelefoner har virkelig endret fotoindustrien. Vi har alle et digitalkamera i lommen eller vesken nesten hvert minutt av dagen. Det er så mye enklere å ta bilder og dele dem via tekst eller sosiale medier. Men det er en annen måte å dele dem på: digitale fotorammer.

Dette gjør digitale fotorammer til en perfekt gave til høytiden. Du kan enten gi en til et familiemedlem eller en venn og la dem laste den opp med alle favorittbildene sine, eller forhåndslaste den med alle favorittbildene dine med den personen. Dette ville være en flott gave til din mor, bestemor, ektefelle, søsken eller bestie. Den kan sitte på en peismantel, et skrivebord, en kommode på soverommet eller en kjøkkenbenk.

Siden disse rammene er digitale, er det flere måter å legge til bilder på dem, for eksempel gjennom et Micro SD-kort, Bluetooth, etc. Det kan til og med være flere som legger til bilder. Del lenken eller appen med familie og venner, så kan de legge til bildene sine i samlingen.

Bytt bildene så ofte du vil også. Kjøp en til deg selv akkurat nå, og fyll den opp med ferieminner fra fortiden. Så, i januar, legg til alle bildene dine fra det siste året. I mars kan du fylle den med dine favorittvårminner. Du kan fortsette å endre det hele året. Digitale fotorammer kan brukes som du vil.

Og fordi vi er langt inne i julehandelsesongen, tilbys det noen gode tilbud på dem akkurat nå.

KODAK digital bilderamme

Digitale bilderammer Julegaver Kodak

KODAK har vært selskapet vi kontaktet, for å hjelpe oss å huske spesielle øyeblikk med familie og venner, i flere tiår. De tilbyr KODAK 10,1” digital bilderammemed 27 % rabatt. Den har en 1200 x 800 høyoppløselig berøringsskjerm med en visningsvinkel på 178º. Last opp favorittbildene og -videoene dine via mobilappen til rammen, med en kapasitet på 32 GB. Du kan også dele med familien gjennom appen og laste opp musikk for å spille i bakgrunnen. Den fungerer utmerket på nattbordet eller på kjøkkenet eller kontoret, siden den har en kalender, klokke, alarm, værmelding og mer.

Spar $30,01 på denne rammen og betal bare $79,98.

Nixplay digital berøringsskjerm bilderamme

Digitale bilderammer Julegaver Nixplay Digital berøringsskjerm

Nixplay hevder å ha den bestselgende digitale rammen. Bruk Nixplay-mobilappen, stasjonær nett-app eller e-post for å sende de dyrebare bildene dine direkte til venner og familie. Du kan også importere bildene dine fra Google Foto, Facebook og Instagram. De Nixplay 10,1” digital berøringsskjerm bilderamme har et nytt berøringsskjermpanel. Du kan laste opp bildene dine både i stående og liggende format, og de vil automatisk rotere for å passe til skjermen. Enda bedre, en smart sensor registrerer når du er i rommet. Den spiller av innholdet ditt når du går inn og stopper når du forlater rommet. Den vil spille selv om den blir koblet fra Wi-Fi.

Spar $50 og betal bare $149,99 for denne innfatningen i en rekke farger.

MaxAngel digital bilderamme

Digitale bilderammer Feriegaver Maxangel

Med MaxAngel 10,1” digital bilderamme, får du hjelp av Amazon Alexa. Bare koble til Wi-Fi, og last ned mobilappen. Det hele gjøres trygt og privat. Den har 16 GB innebygd lagring for å lagre over 50 000 bilder, eller du kan legge til et 32 ​​GB Micro SD-kort for enda flere bilder. Oppløsningen på 1280 x 800 vil bringe dine dyrebare minner til live igjen. Automatisk rotasjon vil vise bilder i stående eller liggende format. Nyt også 365 dager med utskiftingsservice uten grunn og livslang teknisk støtte.

Spar 29 % og betal bare $42,49 for denne rammen. Har du flere steder å plassere en digital fotorammer? Sjekk ut tilbudene på rammepakker.

Har alle bildene dine lagret hos Google? Lær hvordan sikkerhetskopiere Google Photos til datamaskinen snart. Google vil begynne å slette inaktive kontoer denne måneden.

Make Tech Easier kan tjene provisjon på produkter kjøpt gjennom lenkene våre, som støtter arbeidet vi gjør for leserne våre.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Våre nyeste opplæringsprogrammer levert rett i innboksen din

Øk språkferdighetene dine med Rosetta Stone Language Box Set
Øk språkferdighetene dine med Rosetta Stone Language Box Set

Å være tospråklig kan hjelpe deg når du reiser til fremmede land, og kan også være en velsignelse...

Master Web Design med Start-to-Finish Web Design Bundle
Master Web Design med Start-to-Finish Web Design Bundle

Det er et nytt år og en flott tid å starte en ny karriere innen webdesign. Vet du ikke hvor du sk...

Glem å huske passord med True Key av Intel Security
Glem å huske passord med True Key av Intel Security

Jo mer og mer vi strammer sikkerheten på maskinene og enhetene våre, jo mer kompliserte passord b...